English
bemutatkozás   AKTIVITÁSOK   szobák   árak   útvonal   házirend   webkamera   foglalás  

RIDEHOUSE  -Schladming- útvonal

A Ridehouse Budapesttől 500 km-re fekszik. A legjobb útvonal a következő: Budapest - Hegyeshalom - Parndorf - Eisenstadt - Mattersburg - Wiener Neustadt - Semmering - Bruck an der Mur - Leoben - St Michael - Liezen - Schladming - Ridehouse.

Schladming-ig nem túl nehéz térkép alapján odatalálni, de azért itt egy kicsi segítség azoknak, akiknek nem megy! Hegyeshalom után kb. 10-15 kilcsivel jobb oldalon van egy bevásárlóközpont (Parndorf lejáró). Úgy néz ki, mint egy giccses barbi ház kollekció! Na ott le kell jönni az autópályáról és a T elágazásnál balra kell fordulni Eisenstadt felé az 50-es úton. Kb. 7 falun keresztül azért kell izgulni, hogy ne kapjanak el gyorshajtásért, de érdemes türelmesnek lenni, mert szigorú az osztrák közeg. Mielőtt beérnénk Eisenstadtba a jelzőlámpánál balra kell fordulni Mattersburg és Eisenstadt felé, az S 31-esre. Kb. 15 kilómétert kell menni az autópályán, amikor egy emelkedő után jobbra ki van táblázva Wr. Neustadt (S4 jelzéssel). Tessék jobbra menni, mert különben városnézés lesz belőle. Megint 10-15 kilcsit kell menni, amikor lesz egy elágazás. NEM kell bemenni Wr. Neustadtba, hanem BALRA fordulva egy híd vezet rá minket, a várost megkerülő körgyűrűre. Menjetek egyenesen és mindig az A2-es felé tartsatok (Graz - Wien jelölve van). Az A2-eshez érve kövessétek a Graz - Semmering táblát. Több felüljáró alatt végül az A2-es autópályán találjátok magunkat dél felé autózva. Ezen a 4 sávos autópályán sem kell sokat menni, úgy kb. 7-8 kilómérert. Jobbra le kell rántani a kormányt Semmering/ Bruck an der Mur/ Neunkirchen felé (S6). Innen egyértelműen az autópályán kell maradni. Kitartóan kell az utat követni (S6) 100 km-en keresztül. Először elhaladtok Semmering, majd Bruck a/d Mur mellett (ide sem kell bemenni várost nézni, hanem a bal oldali sávban maradva haladjatok tovább az autópályán), majd Leobent is elhagyjátok. Utána jön a St Michael-i csomópont (Knoten 133) a 91-es kilométerkőnél. Kicsit sunyi ez a lehajtó, mert egy erős jobb kanyarban van, de ha nézitek a figyelmeztető táblákat, akkor nem lehet elrontani. Ennél a csomópontnál jobbra Salzburg felé kell venni az irányt (A9). Ezen az autópályán 60 kilométert kell menni. Egy alagút után a bal oldali sávból, balra le kell kanyarodni Liezen felé. A kijárat száma: exit 69. Liezenben egy körfolgalom és egy Jet benzinkút vár titeket. Itt adja magát az országút Schladmingig. Ez sem rövid szakasz és az első 15 kilcsin végig tilos az előzés. Ezen az 50 kilmométeren óvatosan a rendőrökkel! 

Schladmingba beérve maradjatok a főúton. Itt elhaladtok a város keleti felénél egy ENI és egy BP kút mellett. Itt Schladming városa nincsen kitáblázva, mert egy felüljárón keresztezitek az egész várost. Schladmigtól tovább kell menni kb. 2 km-t, ahol egy szintén ENI (volt AGIP)benzinkút van a jobb oldalon. Innen még 700m-re van a házhoz felvezető elágazás. Tehát 700m-re az ENI után egy tábla jelöli Obere Klaus-t. Itt kell jobbra feljönni a domboldalon (Bau Bliem-nél) és két kanyar után (mini elágazásnál balra) az első ház az út jobb oldalán a végállomás. Ha sikerült, akkor nincs más hátra, kopogjatok be!

FONTOS! Ne tévesszem meg senkit, közvetlen Schladming előtt az ENI kút! Tehát haladjatok nyugodtan tovább a varos túl oldalán lévő ENI kút felé!

 


GOOGLE MAP

A Ridehouse elhelyezkedése Google térképen: (klikk a linkre)
http://alturl.com/q2fov

 
CÍM

Schladming, Obere Klaus 47, A-8970

 

GPS

N: 47.23.83 E: 13.38.33Nagyobb térképre váltás

 

hírek eseménynaptár galéria filmek elérhetőségek regisztráció
Ridehouse® since 2001, minden jog fenntartva, az oldal tartalmának másolása engedélyhez kötött.